Zonnepanelen

Zonnepanelen zetten daglicht om in elektriciteit. Afhankelijk van de omstandigheden en de hoeveelheid zonnepanelen kan hiermee voldoende energie worden opgewekt om een heel huishouden van elektriciteit te voorzien. Zonnepanelen kunnen worden geplaatst op het dak van een woning of bijgebouw, of ergens op de grond in de nabije omgeving van de woning.

Voordeliger

Omdat er veel minder of zelfs helemaal geen elektriciteit van de energieleverancier wordt betrokken, wordt de energierekening aanzienlijk lager. Het is vaak ook mogelijk om nog meer energie op te wekken dan er nodig is. Dat kan dan worden terug geleverd aan de energieleverancier en op die manier weer geld opleveren.

Beter voor het milieu

Door het duurzaam opwekken van energie uit zonlicht kan ook de CO2-uitstoot van de woning worden teruggebracht. De voornaamste redenen waarom er zonnepanelen worden geplaatst lijkt het verlagen van de elektriciteitsrekening. Er zijn echter nog meer redenen om zonnepanelen te plaatsen, zowel in financieel als milieutechnisch opzicht.

Het plaatsen van zonnepanelen

Het plaatsen van zonnepanelen gaat veel verder dan zomaar een aantal panelen op een dak plaatsen. Er moet goed worden uitgezocht waar de panelen het beste kunnen worden geplaatste en welke panelen het meest geschikt zijn. Er zijn nog veel meer factoren waar rekening mee moet worden gehouden. Uiteraard dienen de panelen ook vakkundig te worden aangesloten en via de groepenkast op de elektrische installatie van de woning worden aangesloten. Door onze kennis en ervaring op dit gebied zijnwij specialisten in het plaatsen en installeren van zonnepanelen.

Zonnepanelen

Onderhoud & Service

Hoe goed de kwaliteit van de zonnepanelen en de bijbehorende componenten ook is, en hoe vakkundig ze ook zijn geïnstalleerd, er is altijd nog onderhoud nodig om ze optimaal hun werk te laten doen. Ze moeten regelmatig worden onderhouden en gereinigd zodat ze hun optimale opbrengst kunnen behouden en een zo lang mogelijke levensduur hebben. Daarnaast kan het helaas ook gebeuren dat er een storing aan de solar-installatie optreedt. Ook voor onderhoud, reiniging en reparatie aan jouw zonnepanelen staan wij altijd voor je klaar.

Meer informatie?

Wil je meer weten over het laten plaatsen van zonnepanelen, en of het ook voor jouw woning loont? Wij zoeken dat graag voor je uit. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op voor een kosteloos en vrijblijvend advies.

SaveOnEnergy

Cobbenhagenstraat 11 Unit A
2288 ET Rijswijk
Telefoon: 085 - 002 77 35
Website: www.saveonenergy.nl
Email: info@saveonenergy.nl

Maps

Like ons op Facebook

Facebook like button