Zonnepanelen Rijswijk

In Rijswijk zit je dicht bij zee en zijn er relatief veel zonne-uren. Dan kan het erg interessant zijn om zonnepanelen te plaatsen. De opbrengst van zonnepanelen is immers afhankelijk van de hoeveelheid licht die erop valt. Hoe meer uren zon, hoe meer energie ze immers opleveren. Daarmee bespaar je een heleboel energie en kun je ook de CO2-uitstoot verminderen.

Zonnepanelen laten plaatsen

Als specialisten op het gebied van duurzame energie behoort het plaatsen van zonnepanelen tot onze dagelijkse werkzaamheden. Dat betreft niet alleen de montage, want wij kunnen ook een gedegen advies geven over het soort zonnepanelen en de manier waarop deze het beste kunnen worden geplaatst om een zo hoog mogelijke opbrengst te krijgen.

Compleet pakket

Wij leveren een compleet pakket. Dat wil zeggen dat je bij ons ook terecht kunt voor het aansluiten van de zonnepanelen en omvormer op de groepenkast. Deze wordt zo nodig ook door ons uitgebreid of zelfs vernieuwd. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere aanpassingen en uitbreidingen aan de elektrotechnische installatie van jouw woning. Bovendien leveren bij behalve zonnepanelen ook zonneboilers en warmtepompen. Als deze met elkaar kunnen worden gecombineerd, kan een woning zo goed als zelfvoorzienend worden gemaakt.

Subsidie

Er is in veel gevallen subsidie te krijgen voor zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen. Wij kunnen jou hierover uitgebreid informeren.

Gevestigd in Rijswijk

Hoewel wij landelijk werken, is het natuurlijk wel een voordeel dat wij in Rijswijk zijn gevestigd. Dat hoeft niet eens te zijn omdat jouw voorkeur uit principe naar een lokale leverancier uit zou kunnen gaan, maar omdat het gewoon makkelijker is als de leverancier van jouw zonnepanelen bijna om de hoek is gevestigd. Dan gaat de communicatie over de juiste keuze en de plaatsing nu eenmaal en stuk vlotter. Bovendien zijn wij hier bekend, zodat we ook beter in kunnen schatten of er eventueel ook een bouwvergunning nodig is. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon handiger dat wij altijd in de buurt zijn als er een storing moet worden opgelost.

Duurzaamheid in Rijswijk

Geef een reactie

SaveOnEnergy

Cobbenhagenstraat 11 Unit A
2288 ET Rijswijk
Telefoon: 085 - 002 77 35
Website: www.saveonenergy.nl
Email: info@saveonenergy.nl

Maps

Like ons op Facebook

Facebook like button