Zonnepanelen montage

Zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen plaatsen

Bent u zelf actief op het gebied van duurzame energie, maar kunt u wat extra expertise of mankracht gebruiken? Dan kunt u ons ook inhuren. Onze mensen beschikken over de vereiste kwalificaties en hebben een ruime ervaring op het gebied van duurzame energie. U kunt dus een beroep op ons doen voor alle voorkomende werkzaamheden die met duurzame energie te maken hebben. Wij kunnen u, en uw klanten, met raad en daad bijstaan. Of het nu gaat om een inventarisatie van de situatie ter plekke, het geven van een advies of het deskundig plaatsen en aansluiten van zonnepanelen, warmtepompen of zonnepanelen, geen klus is ons te gek.

Zonnepanelen laten plaatsen

De meest voorkomende klus die wij uitvoeren betreft het plaatsen van zonnepanelen. Dit behoort echt tot tot onze dagelijkse werkzaamheden. Naast het vakkundig monteren kunnen wij onze klanten ook adviseren over de zonnepanelen zelf. Wij kunnen ze helpen met het uitzoeken, maken zo nodig ook een legplan en kunnen uiteraard ook aangeven hoe de zonnepanelen het beste kunnen worden geplaatst. Uiteraard kunnen wij onze werkzaamheden, in overleg met onze opdrachtgevers, ook beperken tot bijvoorbeeld alleen het plaatsen van de aangeleverde zonnepanelen.

Zonneboilers en warmtepompen installeren

Ook installeren wij regelmatig zonneboilers en warmtepompen. Wij zijn bekend met de meest voorkomende merken en modellen en kunnen zorgen voor een vakkundige installatie in de woning of bedrijfspand.

Installatiewerk

Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor al het installatiewerk dat hoort bij het plaatsen van zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen, Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld het aansluiten van de apparatuur op de groepenkast, het aanpassen of uitbreiden van de groepenkast en het plaatsen en aansluiten van alle overige apparatuur zoals slimme thermostaten.

Door heel Nederland

Hoewel wij gevestigd zijn in Rijswijk en daardoor voornamelijk in de Randstad werken, kunt u ons voor werkzaamheden in het hele land inzetten. Onze mensen zijn ook regelmatig buiten de Randstad aan het werk en wij kunnen ook uw project, waar dan ook, probleemloos inplannen en conform de gemaakte afspraken uitvoeren.

SaveOnEnergy

Cobbenhagenstraat 11 Unit A
2288 ET Rijswijk
Telefoon: 085 - 002 77 35
Website: www.saveonenergy.nl
Email: info@saveonenergy.nl

Maps

Like ons op Facebook

Facebook like button