Waarom zonnepanelen

Zonnepanelen zijn ideaal om op een duurzame wijze energie op te wekken. Omdat ze daglicht omzetten in elektriciteit, kost het opwekken van die elektriciteit bovendien helemaal niets. Zonnepanelen worden daarom steeds vaker gebruikt voor de elektriciteitsvoorziening van woningen.

Geld besparen

Iedereen wil wel een lagere energierekening. Naast het duurzaam opwekken van energie is dat dan ook een van de voornaamste reden om zonnepanelen toe te passen. Door het plaatsen van zonnepanelen wordt er energie opgewekt die voor de elektriciteitsvoorziening van de woning kan worden gebruikt. Afhankelijk van de omstandigheden en de hoeveelheid kan met zonnepanelen meestal voldoende energie worden opgewekt om een heel huishouden van elektriciteit te voorzien. In veel gevallen leveren zonnepanelen zelfs meer elektriciteit dan er voor de woning benodigd is. Deze energie kan aan de energieleverancier worden terug geleverd. Hierdoor kan er met zonnepanelen niet alleen geld worden bespaard, maar zelfs ook geld worden verdiend.

Duurzame energie

Met zonnepanelen kan er niet alleen op de energiekosten worden bespaard maar ook een wezenlijke bijdrage aan een beter milieu worden gedaan. Zonnepanelen maken voor het opwekken van energie immers alleen maar gebruik van het licht van de zon. Schonere energie bestaat er bijna niet. Met zonnepanelen kan alle elektriciteit die in huis wordt gebruikt, op geheel duurzame wijze worden opgewekt. Er kan nog een stapje verder worden gaan om de CO2-uitstoot van de woning nog verder te verminderen. Dat kan door de zonnepanelen te combineren met een warmtepomp. Hiermee kan een woning zelfs grotendeels zelfvoorzienend worden gemaakt. Hiermee lever je niet alleen een grote bijdrage aan een beter milieu maar bent je je ook minder of zelfs helemaal niet meer afhankelijk van een energieleverancier en de eventuele stijgingen van de tarieven.

Wil je ook zonnepanelen laten plaatsen?

Wij rekenen graag voor je uit of het ook voor jouw woning loont om zonnepanelen te laten plaatsen. Als specialisten op het gebied van duurzame energie weten wij alles over de opbrengst van een solar-installatie, over hoe deze het beste geplaatst kan worden en over de eventuele subsidieregelingen. Neem daarom gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

SaveOnEnergy

Cobbenhagenstraat 11 Unit A
2288 ET Rijswijk
Telefoon: 085 - 002 77 35
Website: www.saveonenergy.nl
Email: info@saveonenergy.nl

Maps

Like ons op Facebook

Facebook like button