Elektrotechniek

Naast ons echte specialisme, namelijk oplossingen voor duurzame energie, zijn wij ook thuis in de elektrotechniek. Omdat al onze zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen ook op het lichtnet moeten worden aangesloten, is elektrotechniek in feite ook de basis van ons vak. Wij hebben een jarenlange ervaring op het gebied van installatietechniek en zijn van alle markten thuis. Klanten kunnen bij ons dan ook terecht voor alle voorkomende elektrotechnische werkzaamheden.

Installatie aanpassen

Daarom kan er ook een beroep op ons worden als de installatie moet worden aangepast. Dat moet sowieso gebeuren als er zonnepanelen of een zonneboiler of warmtepomp moet worden geplaatst, omdat deze allemaal op de installatie van de woning moeten worden aangesloten. Daarnaast kan het zijn dat er nog wat aanvullende wensen zijn. Deze aanpassingen kunnen wij uiteraard meteen doorvoeren tijdens het aansluiten van de door ons geleverde apparatuur.

Installatie vernieuwen

Het kan natuurlijk ook zo zijn, dat de gehele installatie van de woning zodanig moet worden aangepast of zo erg is verouderd, dat de installatie beter helemaal kan worden vernieuwd. Ook deze werkzaamheden kunnen wij vakkundig uitvoeren, en uiteraard tegen een concurrerende prijs.

Elektrotechniek

Groepenkast

Bij de plaatsing van zonnepanelen leveren wij ook een omvormer. Deze moet op de groepenkast worden aangesloten zodat deze moet worden uitgebreid. In het geval van een oudere groepenkast raden wij aan om deze ook direct te vervangen.

Meer informatie?

Wil je weten wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen op het gebied van elektrotechnische installaties? Neem dan even vrijblijvend contact met ons op om jouw vragen en wensen te bespreken.

SaveOnEnergy

Cobbenhagenstraat 11 Unit A
2288 ET Rijswijk
Telefoon: 085 - 002 77 35
Website: www.saveonenergy.nl
Email: info@saveonenergy.nl

Maps

Like ons op Facebook

Facebook like button